hu en
2019. Március 07. 10:53  -  Wéninger Ákos
Stopira és Nikolov is meghívót kapott hazája válogatottjába

A Zöld-foki Köztársaság egy, Észak-Macedónia két tétmeccset játszik márciusban.

Az előző évekhez hasonlóan ezúttal is meghívót kapott hazája válogatottjába a MOL Vidi FC két labdarúgója, Stopira és Boban Nikolov.

Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjének utolsó fordulóját rendezik meg 2019. március 24-én. A Zöld-foki Köztársaság jelenleg 4 ponttal a négycsapatos csoport utolsó helyén áll, azonban a harmadik, és a továbbjutást jelentő második helyezettnek is csupán eggyel van több pontja. Abban az esetben tehát, ha Stopiráék hazai pályán legyőzik a jelenleg második helyezett Lesothot, és a harmadik helyezett Tanzánia nem győzi le szintén hazai környezetben az éllovas Ugandát, akkor második helyen jut tovább Zöld-foki Köztársaság. Tavaly szeptemberben 1-1-es döntetlent játszottak Stopiráék Lesothoban.

Észak-Macedónia a magyar válogatotthoz hasonlóan március második felében vág neki az Eb-selejtezőknek. Március 21-én Szkopjéban Lettországot fogadják Nikolovék, majd három nappal később Ljubljanaban lépnek pályára Szlovénia vendégeként. Az említett csapatokon kívül egyébként Izrael, Ausztria és Lengyelország szerepel Nikolovék Eb-selejtezős csoportjában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek