hu en
2019. Március 07. 17:50  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
ÁTIGAZOLÁS
Joan Campins a MOL Vidi FC játékosa!

Spanyol labdarúgóval erősödött a védelem.

Aláírta szerződését klubunkhoz Joan Campins, aki legutóbb a spanyol másodosztályú CF Reus együttesében szerepelt.

A spanyol jobbhátvéd 1995. június 24-én a Baleár-szigeteken született, első profi klubja így nem meglepő módon az RCD Mallorca együttese volt, majd 2013 és 2016 között a Barcelona kötelekéhez tartozott - az utolsó fél évben a Real Zaragoza csapatát erősítette, kölcsönben.

A katalánoknál a második csapatban 15 találkozón lépett pályára, 2013/2014-ben kerettag volt az ifjúsági BL-t nyerő gárdában. 2016 tavaszán Zaragózában kilenc LaLiga 2-es mérkőzést játszott, 2016 és 2018 között pedig a CF Reus játékosaként további 24 meccset játszott a spanyol második ligában.

"Nagyon örülök, hogy a MOL Vidi FC-ben folytathatom a pályafutásomat. Posztomat tekintve jobbhátvéd vagyok, de szeretek részt venni a csapat támadásaiban is. Biztos, hogy nagyon nehéz lesz beverekednem magam a csapatba, de keményen fogok azért küzdeni, hogy amikor bizalmat kapok, akkor azt jó teljesítménnyel háláljam meg. Szeretném minél gyorsabban felfedezni a várost is, eddig amit láttam belőle, az nagyon tetszett. Bízom benne, hogy májusban magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetek a Vidivel" - nyilatkozta honlapunknak Joan Campins.

"Az élet kényszerített rá minket arra, hogy az átigazolási időszak zárulta után igazoljunk egy új hátvédet, hiszen Fiola Attila, valamint rajta kívül a védelemből korábban Mocsi Attila és Tamás Krisztián is kiesett sérülés miatt. Nem izomsérülésekről van szó, bízunk benne, hogy egyikőjük sem hiányzik majd hosszú ideig, de nekünk erre a helyzetre azonnal reagálnunk kellett. Ennek az igazolásnak köszönhetően bővültek Marko Nikolics vezetőedző lehetőségei. Az elmúlt napokban rengeteget dolgoztunk azért, hogy sikerüljön olyan játékost igazolnunk, aki fiatal ugyan, de már rendelkezik felnőtt futballban szerzett tapasztalatokkal is. Sosem könnyű új játékosként a felkészülési időszak után, bajnokság közben csatlakozni, bízunk benne, hogy Joan gyorsan beilleszkedik és felveszi a ritmust. Sok sikert kívánok neki itt a MOL Vidi FC-ben!" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek