hu en
2019. Február 27. 11:55  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
DEDIKÁLÁS
Szerdán is várja szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstó VidiShopja!

Stadionban található hivatalos üzletünk 16 órától lesz nyitva, 17:00 és 17:45 között két Vidi-játékos is dedikál majd!

A MOL Vidi FC szerdán 18 órai kezdettel a Taksony SE ellen 1-0-s előnyről harcolhatja ki a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé jutást. A stadionban található VidiShop gazdag választékkal és adidas-részleggel már a MOL Aréna Sóstóban megrendezésre kerülő mérkőzést megelőzően, 16 órától várja szurkolóinkat, 17:00 és 17:45 között pedig két Vidi-játékos dedikál majd a helyszínen. A VidiShop egy órával a meccs utánig tart nyitva.

A dedikálás mellett továbbra is él Európa Liga-akciónk, azaz az őszi nemzetközi kupa-szereplésünkre készült relikviákat szurkolóink 10-30 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg. Részletekért kattintson ide! Február 28-ig szintén beválthatók a Diósgyőri VTK elleni bajnokira készült meccsfüzetben megjelent kuponok is, részletek ezen a linken!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek