hu en
2019. Február 27. 22:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Juhász Roland: "Nem forgott veszélyben a továbbjutásunk"

Csapatkapitányunk szerint meg kell tanulnunk kihozni a maximumot a lehetőségeinkből.

A MOL Vidi FC a Taksony elleni 3-0-s hazai sikerrel összesítésben négygólos különbséggel jutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A mérkőzésen kezdő volt és 70 percet játszott csapatkapitányunk, Juhász Roland, aki a lefújást követően nyilatkozott.

"Nagyon szimpatikus csapatot ismertünk meg a Taksony személyében, de olyan akadály volt, amelyet kötelezően kellett venni. Már az odavágón komolyan odaálltunk az első perctől kezdve, mondom ezt annak ellenére, hogy csak 1-0-s siker lett a vége. Ma egy kissé meglepett minket a Taksony a meccs elején, agresszíven letámadtak, de egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutásunk. A második játékrész miatt kissé csalódott vagyok, több volt ebben a mérkőzésben. Az önbizalmunknak se ártott volna egy nagyobb különbségű siker. Meg kell tanulnunk kihozni a maximumot a lehetőségeinkből. Az odavágón és ma is a helyzetkihasználással küszködtünk, előbbin a kapusuk is remekül védett. Ezzel együtt az összecsapás abszolút jól szolgálta a hétvégi felkészülésünket, hiszen tétje is volt és magabiztosan nyertünk is" - nyilatkozta Juhász Roland.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek