hu en
2019. Február 26. 12:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
NŐI FUTBALL
Sikeres felkészülést zárt felnőtt női csapatunk

Az elmúlt nyolc hét eseményeiről Róth Magdolna, női szakági koordinátor számolt be.

Ahogy a MOL Vidi FC minden együttese, úgy természetesen az NB II Nyugati csoportjának első helyén telelő felnőtt női csapat is teljesítette felkészülését a tavaszi idényre. A január-februári időszak történéseiről Róth Magdolna, női szakági koordinátor nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"Az elmúlt nyolc hét a felkészülés jegyében telt felnőtt női csapatunknál. Az NB II Nyugati csoportjának őszi idényét három pont előnnyel az első helyen zártuk, így Gajdóczi Tibor vezetőedző ennek szellemében állította össze az együttes programját. Ennek a periódusnak az utolsó hetében járunk, január óta több NB I-es gárdával is megmérkőztünk, illetve egy nemzetközi találkozót is sikerült tető alá hoznunk, utolsó ellenfelünk pedig a Kelen SC volt. Úgy vélem, összességében jól sikerültek a meccsek, az eredmény mellett az is fontos volt, hogy a begyakorolt rendszerünket viszontlássuk. Már nagyon várjuk a kezdést és hogy az elvégzett munkánk gyümölcsét ízlelhessük. A csapat és a Gajdóczi Tibor vezette szakmai stáb egyaránt mindent beleadott az elmúlt hetek során. Ahogyan az ősszel, úgy most is mérkőzésről mérkőzésre készülünk, a legfontosabb a bajnokság. A télen egyébként két új igazolás történt, mindkettő az U19-es együttesbe: az eddig az MTK-nál futballozó páros, Földvári Fanni és Tóth Renáta csatlakozott a MOL Vidi FC-hez, nagy örömmel fogadtuk őket" - fogalmazott Róth Magdolna.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek