hu en
2019. Február 25. 15:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Taksony elleni Magyar Kupa-mérkőzésre

Kapunyitás 17:00-kor, ezúttal csak az V-VI kapuk működnek majd. Szurkolói busz indul 17:15-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

A Taksony elleni idegenbeli, 1-0-s sikert követően hazai pályán is megmérkőzünk NB III-as ellenfelünkkel a Magyar Kupában. A visszavágó időpontja február 27., szerda 18 óra, a stadion kapui 17 órakor nyitnak.

Jegyvásárlás

A Taksony elleni mérkőzésen csak a MOL Aréna Sóstó C-szektorai kerülnek megnyitásra. A megvásárolt belépők, valamint a tavaszi szezonbérletek bár helyre szólnak, a székek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon a 4. számú pénztár 14:00-kor nyit, ezen a helyen már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. A főpénztár szerdán zárva tart.

Kérjük, hozzanak magukkal személyi azonosításra alkalmas okmányt, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizheti a jegyen szereplő adatokat. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

A Taksony elleni mérkőzésen a hazai szurkolók számára az V-VI kapuk lesznek megnyitva.

KAPU

SZEKTOR

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16:30-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16:30-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron különbuszok indulnak a stadionba 17:00-kor és 17:15-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezen az útvonalon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 17 ÓRÁS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

SZURKOLÓI BUSZ  - ÚTVONAL - 17:15-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér (Palotai úton a legelső - Vörösmarty térhez legközelebbi buszmegálló) - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A MOL Vidi FC-Taksony SE mérkőzésen 3 büfé (2 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethetnek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetik ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal várja szurkolóinkat:


Szintén a Stadion Event Kft. üzemelteti az Sörözőt, amely a II-es kapunál a mérkőzés előtt és után meleg étellel és itallal várja szurkolóinkat.

A Söröző ételkínálata az alábbi:

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek