hu en
2019. Február 20. 16:55  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "A teljesítménnyel elégedett vagyok, a befejezésekkel nem"

A két vezetőedző értékelte a Taksony-MOL Vidi FC bajnokit.

Marko Nikolics:

„A teljesítménnyel elégedett vagyok, a befejezésekkel nem. Nem is tudom, mennyi gólt tudtunk volna ma szerezni... Persze el kell ismerni, hogy a hazaiak kapusa fantasztikusan védett, szinte mindent hárított. De alapvetően irányítottuk a meccset végig, nyertünk, most már a Haladás elleni mérkőzésre koncentrálunk. Erős kerettel érkeztünk, úgy gondolom, profi csapatként álltunk a meccshez, a kapu előtti hatékonyságon kívül rendben is volt minden.”

Szabados Tamás:

"Nagyobb fordulatszámot vártam a játékosaimtól, számomra teljesen mindegy, hogy a Szekszárd vagy a MOL Vidi ellen kapunk ki, a vereség az vereség. Sportember vagyok, mindennek, ami tétre megy, annak ugyanolyan jelentősége van, úgyhogy egyelőre nem tudom ezt pozitívan felfogni. Elhiszem, hogy kívülről az látszódik, hogy egy NB III-as csapat tisztesen helyt áll egy NB I-es topcsapat ellen, de támadásépítésben többet vártam volna magunktól. Ez betudható annak is, hogy a Vidi már túl van három tétmérkőzésen, míg mi edzőmeccsekkel tudtunk hangolni. Az első félidőben a mentális, a második félidőben a futballtudás részében vártam volna többet a játékosaimtól."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek