hu en
2019. Február 20. 17:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Armin Hodzic: "Mindig remek érzés eldönteni egy mérkőzést"

Bosnyák támadónk a lefújás után értékelt.

A MOL Vidi FC a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán Dunaharasztiban 1-0-s sikert aratott a Taksony fölött. A győzelmet érő találatot a csereként beálló Armin Hodzic szerezte, aki a lefújást követően a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Mindig remek érzés eldönteni egy mérkőzést, függetlenül attól, hogy az melyik sorozatban, az Európa Ligában, a bajnokságban vagy épp a Magyar Kupában történik. Különösen jó, hogy mindezt csereként beállva sikerült véghezvinnem. Végig rákényszerítettük akaratunkat a Taksonyra, de csak egészen későn sikerült feltörni a reteszt, minden tiszteletet megérdemelnek, hiszen jól védekeztek. A mai meccsből tanulunk és igyekszünk ellenük a jövő héten bebiztosítani a negyeddöntőbe jutást. Azt nem gondolnám, hogy a mai találkozó befolyással lenne a hétvégi bajnokinkra, már most késznek érzem magam arra a kihívásra is!" - fogalmazott Arimn Hodzic.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek