hu en
2019. Február 19. 08:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Taksony elleni idegenbeli Magyar Kupa-mérkőzésre

A találkozót a Dunaharaszti Sportpályán rendezik, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A kapuk 12 órakor nyitnak.

A MOL Vidi FC már a 16 között szerepel a Magyar Kupa 2018-19-es kiírásában és a következő kör eléréséhez az NB III-as Taksony SE testén keresztül vezet az út. Az oda-visszavágós párharc első találkozójára február 20-án 14 órai kezdettel kerül sor a Dunaharaszti Sportpályán.

Jegyvásárlás, megközelítés, belépés

Szurkolóink a mérkőzésre a belépőket kizárólag a Dunaharaszti Sportpálya Arany János utcai kapujánál tudják megvásárolni, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek és klubkártya felmutatása nem szükséges. A létesítménybe belépni szintén innen lehetséges, valamint a szervezők személygépjárművel érkező drukkereink számára ebben az utcában javasolják a parkolást is.

A sportpályán büfé lesz, a kapuk 12 órakor nyitnak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek