hu en
2019. Február 17. 15:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Vásároljon jegyet kényelmesen, online!

2019-től az online jegyvásárláshoz sem szükséges a klubkártya. A MOL Aréna Sóstó jegyolvasó beléptetőkapuinál telefonról is érvényesíthetők az interneten megváltott belépők.

2019 tavaszától tovább egyszerűsödött a jegyvásárlás folyamata. Mostantól a belépők megváltásához online sincs szükség klubkártyára, így jóval könnyebb és kényelmesebb ezt a módot választani.

Jegyvásárlás - akár telefonról is!

Az online jegyvásárlás legfőbb előnye, hogy legyen bárhol, kényelmesen, gyorsan, akár asztali gépen, akár laptopon, sőt még telefonon vagy tableten is véghezvihető, ehhez pedig mindössze személyes adatok (név, születési hely, idő) megadása kötelező, de klubkártya nem.

Mi több: a megvásárolt jegyet ki sem kell nyomtatni, hiszen akár telefonról is beolvasható - így nem veszik el, nem tépődik el és nem is gyűrődik össze!

Az online jegyvásárlás menete

A folyamat egyszerű és mindössze néhány percet vesz igénybe!

Az online jegyvásárlás minden esetben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül zajlik. Ennek menete az alábbi.

 

Az online jegyvásárlás lépései:

1.

Egyszeri regisztráció a meccsjegy.mlsz.hu-n a "Regisztráció" fülre kattintva.

2.

Az adott mérkőzés kiválasztása a meccsjegy.mlsz.hu-n.

3.

A bal oldalon az "Engedmény"-nél a "Normál" vagy a "Kedvezményes" opció kiválasztása, majd a szektor, sor, szék kiválasztása.

4.

Több jegy vásárlása esetén, amennyiben a következő jegy más engedményű, azt a kijelölés előtt újra be kell állítani. Egy személy legfeljebb 10 jegyet vásárolhat!

5.

Ezt követően a kiválasztott jegyek betétele a kosárba, majd a "Megvásárlás" gombbal megerősíteni a vásárlási igényt.

6.

Jegyátvétel és fizetési mód kiválasztása. A megvásárolt jegyet nem kötelező kinyomtatni, a MOL Aréna Sóstó beléptetőrendszere azt a telefonról is be tudja olvasni - a tabletek nagyobb fizikai méretük viszont miatt nem használhatók. A kiválasztást követően a "Tovább" gombra kattintva folytatható a vásárlás.

7.

Név/nevek és születési adatok felvétele (a dátum formátuma: XXXX.XX.XX.), majd a "Jóváhagyás" gombra kattintás és a "Vásárlási feltételek" elfogadása. A "Fizetés" gomb irányít a fizetési platformra.

8.

A fizetési platformon a bankkártya-adatok megadása szükséges.

9.

Amennyiben a jegyvásárlás sikeresen befejeződött, 3 opció közül lehet választani, akár mindhárom opció választható egymás után is.

• Jegy kinyomtatása
• Mentés: a jegyet a vásárló saját eszközére menti
• Küldés e-mailben: a jegyet a rendszer a vásárló által megadott e-mail címre küldi

10.

Ezt követően a "Vásárlásaim" menüpont alatt a jegyek cseréjére, megtekintésére, e-mailben újraküldésére és a jegyadatok módosítására, valamint a számla letöltésére is van lehetőség.

Online jegy érvényesítése belépésnél

Az online jegyeket mobiltelefonjukról a MOL Aréna Sóstó összes kapuegységénél érvényesíthetik. A jegyolvasóba való behelyezés módja teljes mértékben megegyezik a pénztári papíréval és a kinyomtatott jegyekével. Fontos, hogy az érvényesítés előtt a vonalkódot annyira ki kell nagyítani, hogy a jegyolvasó le tudja olvasni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek