hu en
2019. Február 16. 22:14  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Mindig az első félidei csapatot szeretném látni"

A két vezetőedző értékelte az MTK-MOL Vidi FC bajnokit.

Marko Nikolics:

„Gratulálok mindkét csapatnak a mai mérkőzéshez. A játékosaimnak értelemszerűen a győzelemhez, az MTK-nak pedig a második félidei teljesítményhez. Az első félidőben kombinatív focit játszottunk, mentek a passzok, nagy energiákat mozgósítottunk, a három gólon kívül is voltak lehetőségeink. A második félidőben túl nyugodt lett a csapat, nagyjából 20 labdát veszítettünk el 25 méterre a kapunktól, ahelyett, hogy veszélyes kontrákat vezettünk volna. Volt persze 3-4 ellentámadásunk, de akkor rossz döntéseket hoztunk a végén, például amikor 4 a 3 elleni szituációnál Hodzic lövést választott passz helyett, vagy Kokónak is volt hasonló helyzete. Tulajdonképpen egyetértek kollégámmal abban, hogy eldőlt 3-0-nál a mérkőzés, de ettől még nem lankadhat a koncentráció, minden percben maximális odafigyeléssel kell játszani. De a legfontosabb ma az volt, hogy visszatérjünk a győztes útra, és ez sikerült. Ez a mai mérkőzés már történelem, következik a szerdai kupameccs, most már arra figyelünk.”

Vezetőedzőnket természetesen arról is kérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy három ponttal csökkent a hátrányunk az FTC-vel szemben.

„Teljesen őszinte leszek, számomra csúnya képet mutat a tabella. A mögöttünk lévő csapat közelebb van, mint az előttünk lévő. De elmondtam a játékosoknak is, hogy nem adhatjuk fel addig, amíg matematikai esélyünk van a címvédésre. Most is hiszek abban, hogy megismételjük a tavalyi sikereinket, de ehhez az első félidei teljesítményre lesz szükség, nem pedig a második játékrészben mutatottra.”

Feczkó Tamás:

„Gratulálok a Vidinek a győzelemhez. Bebizonyították, hogy kiélezett helyzetben is tudnak jól játszani. Az első félidőben osztálykülönbség volt a csapatok között. A második negyvenöt percben az önbecsülésünkért játszottunk, hiszen mondhatjuk, hogy eldőlt a mérkőzés. Szóval tényleg nem marad más, mint az, hogy gratuláljak nekik, megmutatták hogyan kell egy profi csapatnak játszani.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek