hu en
2019. Február 13. 13:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Jegyinformációk a Taksony elleni Magyar Kupa-mérkőzésre

A jegyértékesítés február 13-án kezdődik, csak a C-szektorok kerülnek megnyitásra. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Február 20-án a Magyar Kupában is elkezdődik a tavaszi szezon együttesünk számára, amely az NB III-ban szereplő Taksonnyal vív a legjobb nyolc közé kerülésért. A visszavágóra a MOL Aréna Sóstóban pontosan egy héttel később, 18 órai kezdettel kerül sor, utóbbi találkozóra február 13-tól lehetséges a jegyvásárlás.

Ahogy azt korábban is jeleztük, a Taksony elleni hazai MK-mérkőzésre a 2019-es tavaszi bérletek érvényesek!

A 2019. tavaszi szezontól az online jegyvásárláshoz nem szükséges a klubkártya!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Jegyárak

A Taksony elleni Magyar Kupa-mérkőzésre február 13-tól lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Ahogy a bérletértékesítés megkezdésekor jeleztük, a Magyar Kupa-mérkőzésen nem a megváltott helyre lesznek érvényes a bérletek.

A február 27-i mérkőzésen csak a C-szektorok kerülnek megnyitásra és a megvásárolt belépők, valamint a tavaszi szezonbérletek bár helyre szólnak, a székek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Eredeti terveink szerint klubunk a Taksony ellen az A-szektorokat nyitotta volna meg, de mivel a bérletértékesítés folyamán szurkolóink több szezonbérletet vásároltak, mint amennyi hely az A-szektorokban található, klubunk úgy döntött, hogy drukkereink a C1, C2, C3, C4, C5, C6 szektorokban foglalhatnak helyet február 27-én.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattintson ide!

14 év alattiak számára online nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A vendégjegyek online elővételben 1500 forintba, meccsnapon a helyszínen 2000 forintba kerülnek.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Hétfőn, szerdán és pénteken
10:00-17:00
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Piac tér 4.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap és szombaton:
12:00-20:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-13:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is leolvasható!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5050666

Minden Vidi-szurkolót várunk február 27-i mérkőzésre a MOL Aréna Sóstóba, szurkoljunk együtt a Vidinek!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek