hu en
2019. Február 13. 20:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
A Dunaújvárost is legyőzte edzőmeccsen a MOL Vidi FC II

A 18 éves Horváth Bálint zsinórban harmadik felkészülési mérkőzésén már a negyedik gólját szerezte.

Szerda délután az NB III Közép-csoportjában negyedik helyen telelő Dunaújvárost látta vendégül a MOL Vidi FC II. Második csapatunk múlt héten Dunaszerdahelyen, a MOL Akadémián edzőtáborozott, ahol a szlovák másodosztályú Komárnóval 2-2-es döntetlent játszott, míg a harmadosztályú Bőst 3-1-re legyőzte.

Ezúttal a mieink az alábbi felállásban kezdték a Dunaújváros elleni edzőmeccset: Hársfalvi - Ódor, Tamás O., Lencsés, Zeke - Tamás A., Tarnóczi, Takács, Pápai - Galacs, Horváth. 

Jó iramban kezdődött a találkozó, az első 10-15 percben a vendégeknél volt többet a labda, de helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Ezt követően fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását, és a 29. percben egy szép támadást követően Galacs játszotta tisztára magát, majd Horváthnak passzolt, aki okosan helyezett a kapu bal alsó sarkába, a labda a kapufa tövéről vágódott a hálóba (1-0). A mindössze 18 esztendős Horváth Bálintnak zsinórban ez volt a negyedik gólja a Vidi II téli felkészülési mérkőzésein, Dunaszerdahelyen a Komárnó és a Bős kapuját is bevette - utóbbi csapatét kétszer is. Az U19-es bajnokságban ősszel 13 gólt szerzett, ezzel a második helyen áll a góllövőlistán.

A második félidőben is a MOL Vidi FC II akarata érvényesült a pályán, talán csak az utolsó 15 percben lehetett érezni némi fáradtságot, ekkorra azonban a vendégek mestere, Lőrincz Emil már több helyen is változtatott csapatán, míg nálunk ezúttal mindenki 90 percet játszott. Mivel a második félidőben újabb gól már nem született, így csapatunk 1-0-ra legyőzte a Dunaújvárost.

Legközelebb szombaton 15:30-kor a szintén NB III-as Szekszárd ellen játszunk felkészülési meccset Sóstón.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek