hu en
2019. Február 11. 08:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk az MTK Budapest FC elleni mérkőzésre

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion kapui 17:30-kor nyitnak. 18 éven aluliak, nyugdíjasok és mozgássérültek számára a belépés ingyenes.

A MOL Vidi FC a harmadik tavaszi NB I-es fordulóban játssza első idegenbeli meccsét 2019-ben: ellenfelünk február 16-án 19:30-tól az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK Budapest FC lesz. A találkozóra online, a Piac téri VidiShopban és meccsnapon a helyszínen is lehetséges a jegyvásárlás.

Jegyvásárlás

Az internetes jegyvásárlás ismételten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehetséges. Február 11., hétfőtől a Piac téri VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) is vásárolhatók belépők; míg meccsnapon a pénztárak 17:00-kor nyitnak.

Jegyvásárlás során személyes adatok megadása, valamint klubkártya felmutatása nem kötelező sem online, sem a VidiShopban, sem meccsnapon a helyszínen.

A hazai klub tájékoztatása szerint az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kevés vendégpénztár áll rendelkezésre, ezért a jegyeket a kellemetlenségek elkerülése érdekében célszerű elővételben megvásárolni.

Jegyárak

A találkozóra vendégszurkolók számára a teljes árú jegyek 1500 forintba kerülnek, míg a diákjegyek - felsőoktatási diákigazolvány felmutatása mellett - 500 forintba. Online jegyvásárlás esetén 10%-os kedvezménnyel válthatók belépők.

18 éven aluliak, valamint nyugdíjasok és mozgássérültek számára a belépés ingyenes, de technikai jegyek váltása kötelező.

Belépés

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion két órával a mérkőzés előtt, 17:30-kor nyit, a vendégszurkolók a Sport utca-Százados utca sarkánál található 3-as kapun keresztül léphetnek a létesítménybe és közelíthetik meg a V1, V2, V3, V4 szektorokat.

A vendégszektorban büfé üzemel.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a környező utcákban ingyenesen parkolhatnak, de a parkolóhelyek korlátozott száma miatt ajánlott a tömegközlekedést igénybe venni.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek