hu en
2019. Február 09. 20:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics:  “Ilyenkor kell erősnek lenni”

A két vezetőedző értékelte a Vidi - Diósgyőr bajnokit.

Marko Nikolics:

Nyilvánvaló, hogy jelenleg egy nehéz periódusban vagyunk. Másfél évig álomszerűen alakultak a dolgok, nagy meccseket játszottunk, kicsit olyan érzésem van, hogy most fizetjük emiatt a számlát. A múlt heti, és a mostani találkozón sem volt szerencsénk. A helyzetek száma rendben volt, több is volt, mint a múlt héten, ezek alapján nyernünk kellett volna. De ez egy ilyen időszak, aki régóta benne van a labdarúgásban, az tudja, hogy vannak hasonló szakaszok. Rosszat nem tudok mondani a csapatra, és a hozzállásra, mindeki küzdött, mindenki nyerni szeretett volna. Amikor jönnek a győzelmek, és mindenki veregeti a válladat, akkor nem vagy nehéz helyzetben, de ilyenkor is erősnek kell maradni, és el kell kezdeni gyűjteni a pontokat.

Fernando Fernández:

Amikor egy ilyen erős csapat ellen játszol, mint a Vidi, amit remek játékosok alkotnak, akik más célokért küzdenek, mint mi, arra a három dologra van szükség a győzelemhez, amit a meccs előtt mondtam. Vagyis hatékony támadójátékra, az ellenfél gyenge napjára és a szerencsére. Mindegyik megvolt ma és meg is szereztük a három pontot. Múlt héten akkor kaptuk a gólt, amikor a legjobban játszottunk, de nem estünk össze. Ma megint az ellenfél szerzett vezetést, de nyugodtak maradtunk, azt játszottuk, amire készültünk, ez azt jelenti, hogy mentálisan erősek vagyunk. Megvoltak a helyzetei a Vidinek, rúghattak volna még gólt, de mi is betalálhattunk volna. A legfontosabb a hit volt, hittek a játékosaim a sikerben, a munkában, persze a tizenegyesnél szerencsénk is volt, de vesztes állásból fordítottunk, ezért gratulálok a csapatnak. Hónapok óta jó teljesítményt nyújtunk, most pedig már az eredmények is jönnek. Önbizalmat adhat ez a győzelem. Kezdjük elérni, amit szeretnénk, vagyis szervezett csapatunk van. Néha gyengébben játszunk, néha jobban, de van tartásunk. Köszönöm a szurkolóknak, hogy elkísértek ilyen messzire is bennünket és támogattak! 

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - DVTK
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek