hu en
2019. Február 09. 20:05  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Kovács István: "Voltunk már ennél nehezebb helyzetben is, nem szabad feladnunk"

Középpályásunk szerint a futball mindenkinek azt adja, amit megérdemel.

A MOL Vidi FC az OTP Bank Liga 20. fordulójában 1-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Diósgyőri VTK ellen. A találkozót követően középpályásunk, Kovács István nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"Egyáltalán nem nehéz értékelni az összecsapást: gratulálunk a Diósgyőr csapatának, megérdemelten nyertek. A futball mindenkinek azt adja, amit megérdemel. Úgy tűnik, hogy nekünk a tavaszi kezdet a kudarcokról szól, hiszen hazai pályán két mérkőzést is elveszítettünk olyan csapatok ellen, akik ellen három-három ponttal kalkuláltunk. Talán abban leledzik a csapat alapproblémája, hogy azt a sikert, amit ősszel elértünk, nem tudjuk meglovagolni. Hiányzik a sikeréhség. Azt nem lehet elvitatni tőlünk, hogy igyekszünk eredményesen játszani, megnyerni a mérkőzéseket, de nincs ott a szemünkben a tűz. A felkészülési időszak nem is a csapategységről szól, mert azt nem az edzőtáborok, edzések, barátságos meccsek építik, hanem a tétmeccseken elért sikerek és azok a kudarcok, amikből tanulni lehet. Profi játékosok vagyunk, voltunk már ennél nehezebb helyzetben is, nem szabad feladnunk" - fogalmazott Kovács István.

CÍMKÉK
Kovács István 2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - DVTK
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek