hu en
2019. Február 09. 08:00  -  Molvidi.hu   -   DVTK   -   Fotó: molvidi.hu
ELLEN-ÉRV
Fernando Fernandez: "Három összetevő kell a sikerhez"

Mégpedig a hatékony támadójáték, az ellenfél gyenge napja, valamint a szerencse - fogalmazott a DVTK spanyol vezetőedzője.

"Nehéz mérkőzésre számítok, mert a magyar bajnokság egyik legjobb, és az egyik legerősebb keretével rendelkező csapata ellen játszunk. Első alkalommal lépünk majd pályára az új székesfehérvári stadionban, természetesen az a célunk, hogy megpróbáljuk megszerezni a három pontot. Amikor Magyarországon a Vidi és a Fradi ellen játszol, akkor három összetevőre van szükség a sikerhez, az első, hogy a kidolgozott helyzeteket értékesítsd, a második, hogy az ellenfélnek gyengébb napja legyen, a harmadik a szerencse. Ha a lehetőségeket nézzük, akkor a találkozó esélyese a Vidi, de mellettünk szól, hogy egy jó időszakunkban találkozunk velük, hiszen az elmúlt hat mérkőzésünkön minden alkalommal pontot vagy pontokat tudtunk szerezni. Számukra a bajnoki cím a cél, jelenleg nyolc pont a lemaradásuk a listavezető Ferencvárossal szemben, ezért a hibázásra már nincs több lehetőségük, míg a mi célunk továbbra is a bennmaradás kiharcolása, ezért véleményem szerint jó meccsre van kilátás" - mondta a diósgyőri vezetőedző, Fernando Fernandez a MOL Vidi FC-DVTK elleni mérkőzés előtt.

CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - DVTK
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek