hu en
2019. Február 08. 11:10  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Anel Hadzic: "A végsőkig kell küzdenünk a DVTK ellen"

A legutóbbi bajnokit kihagyó középpályásunk szerint a csapat mindent meg fog tenni a siker érdekében szombaton.

A MOL Vidi FC következő ellenfele a bajnokságban a Diósgyőri VTK gárdája lesz, amely az OTP Bank Liga 20. fordulójában, szombaton 17 órától lép pályára a MOL Aréna Sóstóban. A mérkőzést megelőzően a PAFC elleni meccset eltiltás miatt kihagyó Anel Hadzic nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"Természetesen nagyon csalódottak vagyunk a múlt heti eredmény miatt, hiszen nem ez volt a terv. Kemény feladat volt kielemezni azt a találkozót, de az elmúlt napokban megtettük. A csapatmorál továbbra is jó és úgy vélem, a futballban minden lehetséges, akár egy nyolcpontos hátrány eltüntetése is. Együttesünk tudja, hogyan reagáljon erre a szituációra. Az előző naptári év végén remekül játszottunk a Chelsea és a Ferencváros ellen is, és bár most ez a jó játék hiányzott, a helyzeteink ugyanúgy megvoltak a Puskás Akadémia ellen is, ebből a szempontból nincs különbség. Legutóbb nem voltunk elég fegyelmezettek és taktikai hibákat is elkövettünk, mégis azt gondolom, hogy ha lövünk egy gólt, a másik irányba dőlt volna el a meccs. A DVTK elleni összecsapást illetően annyit tudok mondani, hogy jól kell reagálnunk a múlt heti vereségre és jeleznünk kell a többi csapatnak, hogy nem az az igazi arcunk, amit akkor mutattunk. A végsőkig kell küzdenünk a Diósgyőr ellen. Egész héten erre készültünk, biztos vagyok benne, hogy mindent meg fogunk tenni a siker érdekében" - fogalmazott Anel Hadzic.

CÍMKÉK
Anel Hadzic 2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - DVTK
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek