hu en
2019. Február 07. 08:30  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
VIDISHOP
Téli kupon-napok a VidiShopban!

Keresse a kedvezményt biztosító kártyákat a DVTK elleni mérkőzésen megjelenő meccsfüzetben!

Nemcsak a cikkek, statisztikák és remek képek miatt lesz érdemes beszerezni a szombati, DVTK elleni bajnokira készülő mérkőzésfüzetet, hiszen a szórakoztató tartalmak mellett a VidiShopba érvényes kuponokat is találhatnak majd benne szurkolóink!

A háromféle utalványt február 14. és 28. között hétköznapokon a Piac téri üzletben, mérkőzésnapokon a MOL Aréna Sostóban található VidiShopban lehet majd beváltani, valamint természetesen érvényesek lesznek a vidishop.hu weboldalon is. Mindegyik kupon 20 százalékos kedvezményt biztosít egy-egy termékre az alábbiak közül:

Szurkolóink választhatnak a csapat által is viselt adidas ruhákból (az akció a mezekre nem vonatkozik)!

Felhasználható az egyik kupon női, gyermek, vagy férfi adidas ruhákra!

Nem utolsósorban, a hátralévő téli meccsekre különösen hasznos kétoldalas Vidi-sál is akciósan megvásárolható az akcióban!

Amennyiben a vidishop.hu-n szeretné a kedvezményt igénybe venni, akkor a kosárban a "MOL Vidi FC bérletkód megadása/kupon megadása" mezőbe kell beírni a kuponon található kódot. (A kupon felhasználásának módjáról itt írunk részletesen!)

Személyes beváltásnál a VidiShopokban pedig a magazinból kivágott kupont kell leadni a vásárlás alkalmával. 

Fontos, hogy a kuponok egy-egy termékre szólnak. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek