hu en
2019. Február 05. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Juhász Roland lehet az Év Labdarúgója, Nego pedig az Év Gólja címért van versenyben

Február 14-én derül fény a győztesek kilétére. 

Február 14-én a Nemzeti Színházban, az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 Gálán ünneplik a tavalyi év legjobb magyar sportolóit!

Az Év Labdarúgója

A MOL Vidi FC is érdekelt a gálán, ugyanis csapatkapitányunk is esélyes az Év Labdarúgója cím elhódítására. Hétfőn délelőtt a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztatón ismertették a 11 kategória három „döntősét”, azaz a legtöbb szavazatot kapókat. A tízes listákat a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége állította össze, a tagság pedig voksolással (439-en szavaztak, ami rekordnak számít) választotta ki a legjobb hármat. A neveket ábécésorrendben hozták nyilvánosságra, így a kategóriák győztesei csak a február 14-i gálán derülnek ki. A 11 kategória döntöseit ide kattintva tekintheti meg!

Jelöltek az Év Labdarúgója-díjra

GULÁCSI PÉTER (RB Leipzig)
JUHÁSZ ROLAND (Mol Vidi FC)
SZALAI ÁDÁM (Hoffenheim)

Az Év Gólja

A világhírű FourFourTwo magyar kiadása 2011 óta minden esztendőben kihirdeti az adott év gólját. A jelölésre azok a találatok jogosultak, amelyet magyar csapat játékosa szerzett vagy egy külföldi együttes magyar labdarúgója lőtt. A díj 2015-ben még nagyobb rangot kapott, hiszen a győztes kihirdetésének eseményét az MLSZ és a Magyar Sportújságírók Szövetsége felvette az Év Sportolója Gála programjába.

Ahogy az elmúlt években, úgy az MLSZ szakmai bizottsága idén is tizes listát állított össze a jelöltekből, a 2018-as Év Gólja-díjat az online szavazáson legtöbb voksot kapó találat szerzője kapja majd. A szavazás az Év Sportolója Gála február 4-i sajtótájékoztatójáig tartott, ekkor hirdették ki a szűkített, hármas listát, melyre a MOL Vidi FC labdarúgója, Loic Nego is felkerült a Chelseanek lőtt fantasztikus góljával.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOL Vidi FC Official (@vidinstagram) által megosztott bejegyzés,

Jelöltek

BÓDI ÁDÁM (DVSC)
LOIC NEGO (MOL Vidi FC)
SIGÉR DÁVID (FTC)

Szavazni erre a linkre kattintva tudnak szurkolóink!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek