hu en
2019. Február 05. 20:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu, ujszo.com
2-2-es döntetlent játszott a MOL Vidi FC II a KFC Komarno ellen

 Második csapatunk ezen a héten Dunaszerdahelyen edzőtáborozik a MOL Akadémián. 

Január eleje óta tart a MOL Vidi FC II téli felkészülése a március 3-án kezdődő NB III-as tavaszi szezonra. Tímár Krisztián együttese túl van már öt felkészülési mérkőzésen. Január közepén a Tiszakécske ellen 1-1-es döntetlent játszott a csapat, majd a Slovan II ellen egy jó iramú meccsen gól nélküli döntetlen született. Az NB III-as Iváncsát meggyőző játékkal 3-0-ra győztük le, majd Kozármislenyben 2-1-es vereséget szenvedtünk.

Február 5-én ötnapos felvidéki edzőtáborba vonult második csapatunk, és kedden délután máris újabb edzőmeccs várt a fiatalokra. A dunaszerdahelyi MOL Akadémián játszottunk a szlovák másodosztályban jelenleg a 4. helyen álló, az élvonalba való feljutást célul kitűző KFC Komarno ellen. A végig rendkívül nagy iramú, sportszerű találkozón a mieink az alábbi összeállításban kezdtek: Németh - Major, Tamás O., Lencsés, Zeke - Szalai, Tarnóczi, Maksym, Pápai - Kristán, Gyürki. Ellenfelünk támadólag lépett fel, azonban fiatal csapatunk nagyon fegyelmezetten, jól játszott, ennek köszönhetően az első félidőben egy rossz beadáson kívül, ami a felső lécen csattant, nem tudott gólhelyzetet kialakítani a Komarno.  

A második félidő elején érezhető volt, hogy kisebb mezőnyfölénybe került a felvidéki együttes, ezt pedig sikerült gólra váltaniuk. Az 55. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően a Komarno gólfelelőse, Samir Nurkovic talált a kapunkba. A 27 esztendős támadó eddig 15 bajnoki mérkőzésen 12 gólt szerzett a 2018/2019-es szezonban. A 60. percben sort cseréltünk, a frissen pályára lépő játékosok pedig gyorsan felvették a mérkőzés lüktető ritmusát. A 67. percben a meccs legszebb támadását láthattuk, melynek végén Horváth lőtt az ellenfél hálójában. Tíz perccel később lesgyanús szituációból ismét vezetéshez jutott a Komarno, a DAC-tól kölcsönben lévő 19 éves Rymarenko vette be Németh Botond kapuját. A 2-2-es végeredményt a 86. minutumban Galacs Erik egy szép szóló végén állította be. 

Második csapatunk szombatig táborozik Dunaszerdahelyen, hazaindulás előtt pedig még megmérkőzik a szlovák harmadosztályban szereplő SK Gabcikovo együttesével is, melynek kispadján a korábban a Mezőkövesdet is irányító Radványi Miklós ül. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek