hu en
2019. Február 03. 07:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Tamás Krisztián jobb térde sérült meg a szombat esti bajnokin

Hogy mennyire súlyos az eset, majd csak a képalkotó vizsgálatok után derül ki. Rajta kívül két másik sérült játékosunk állapotáról is nyilatkozott dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Tamás Krisztián jobb térde sérült meg a Puskás Akadémia elleni bajnoki 91. percében. A játékost azonnal kórházba szállítottuk, ahol képalkotó vizsgálatokat végeznek el, és majd az eredmények ismeretében látjuk meg, mennyire is súlyos a sérülése. Rajta kívül két további sérültünk van, Mocsi Attilának fáradásos törés volt az ötös talpcsontján, ezt kellett rögzítenünk, Sós Bencének pedig az egyik edzésen aláfordult a bokája. Sós már elkezdte a rehabilitációt, Mocsi Attila pedig néhány hét pihenőt követően kezdheti el a rehabilitációs munkát" - mondta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek