hu en
2019. Február 02. 20:01  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "A lehetőségek megvoltak, de valami ma hiányzott"

A két vezetőedző értékelte a MOL Vidi FC-Puskás Akadémia FC bajnokit.

Marko Nikolics:

"Gratulálok a Puskás Akadémiának a győzelemhez. Mondhatni ez egy klasszikus történet volt abban az értelemben, hogy hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, ezek kimaradtak, majd az ellenfél góllal, gólokkal büntetett. Nem kezdtük rosszul a találkozót, de ellenfelünk egy fantasztikus góllal vezetést szerzett. Persze ettől még lehetett volna fordítani, jöttek is sorban a lehetőségek, főleg a második félidőben, de valami ma hiányzott. Nem volt bennünk elég erő, hogy megfordítsuk a meccset, nem érdemeltünk győzelmet. Ki kell elemeznünk, hogy ennek mi volt az oka. Nem volt megfelelő a koncentráció, vagy a hozzáállással, fegyelemmel volt baj? Vagy hiányzott a „vér” a szemekből? Valószínűleg mindegyik igaz egy kicsit. De ahogy ismerem a csapatot, jól reagálnak majd erre a helyzetre.”

A sajtótájékoztatón felmerült a kérdés, hogy meglepte-e valamivel csapatunkat az ellenfél, például az agresszív letámadásra készültünk-e.

"Mivel egymástól nem messze edzőtáboroztunk Spanyolországban, láttuk az összes edzőmeccsét a Puskás Akadémiának, ott is így játszottak, így nem leptek meg minket. De az igaz, hogy többször is rossz döntést hoztunk, talán hiányzott némi önbizalom ahhoz, hogy passzjátékkal oldjuk meg a helyzetet, többször is előre rúgtuk inkább a labdát – két gólt is ilyen szituáció után kaptunk.”

Radoki János:

"Természetesen örülök, hogy nyertünk 3-0-ra. Azt a játékot, amit elképzeltünk, nagyjából meg is valósítottuk. Nem szeretek arra várni, hogy az ellenfél hibázzon, azt szeretem, ha nálunk van a labda, ha pedig elveszítjük azt, akkor minél előbb vissza kell szereznünk, ezért dolgozunk. Egy jó csapat az ilyen mérkőzést az első félidőben lezárja, akkor nem kellett volna idegeskednünk a másodikban. Szóval, van még dolgunk, de ami jó, hogy a csapat dolgozni akar és így még jobbak lehetünk. Nemcsak én, hanem több játékos is debütált ezen a találkozón, a meccset pedig a csapat nyerte meg. Ma örülhetnek, bulizhatnak a játékosok, de holnaptól már folytatjuk a munkát."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek