hu en
2019. Január 31. 16:33  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Puskás Akadémia elleni találkozóra

Szurkolói buszok indulnak 16 órakor és 16:15-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

Együttesünk az OTP Bank Ligában a Puskás Akadémia FC ellen kezdi a 2019-es naptári évet, a felcsútiak február 2-án, szombaton 17:00-tól lépnek pályára a MOL Aréna Sóstóban.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért aki teheti, időben induljon el a mérkőzésre!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1., 3., 4. számú pénztárak 13:00-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. A főpénztár szombaton és vasárnap sem nyit ki.

Kérjük, hozzanak magukkal személyi azonosításra alkalmas okmányt, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizheti a jegyen szereplő adatokat. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

A Puskás Akadémia FC találkozón klubunk a pénztárakban az arra kijelölt ablakoknál 2019. tavaszi bérleteket is értékesít majd.

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)

VII. kapu

D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD, D4, D5, D6)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 15:00-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 15:00-tól nem lehet behajtani.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljanak járműveikkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Szurkolói buszok

Székesfehérváron két útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 16:00-kor, illetve 16:15-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 16 ÓRÁS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - MOL Aréna Sóstó 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - MOL Aréna Sóstó

 

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 16:15-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér, Autóbuszállomással szembeni megálló - Széchenyi út, Universal KFT - MOL Aréna Sóstó

Stadionbüfé

A MOL Vidi FC-Puskás Akadémia FC bajnokin 5 büfé (4 hazai és 1 vendég) üzemel majd.

Minden hazai büfében négy kasszánál fizethetnek, ezek közül háromnál csak bankkártyával, egynél pedig
csak készpénzzel tehetik ezt meg. A vendégszektornál lévő büfénél csak készpénzes fizetés lehetséges.

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal várja szurkolóinkat:


Szintén a Stadion Event Kft. üzemelteti a Sörözőt, amely a II-es kapunál 13:00 és 21:00 között meleg étellel és itallal várja szurkolóinkat.

A Söröző ételkínálata az alábbi:

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek