hu en
2019. Január 15. 13:15  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Világhírű szakember látogatta meg a csapat edzését

A szerb edzőlegenda, Radomir Antics is a helyszínen nézte a keddi gyakorlást.

A spanyol labdarúgás szerelmeseinek aligha kell bemutatni Radomir Anticsot. A 70 esztendős szerb szakember játékosként is eljutott a jugoszláv válogatottig, neve azonban inkább edzőként vált ismertté, hiszen ő az egyetlen ember, aki az Atletico Madrid, a Barcelona és a Real Madrid irányításéért is felelt – nem mellesleg, 2010-ben ő irányította a szerb válogatottat is a dél-afrikai világbajnokságon.

Radomir Antics régi barátja Marko Nikolicsnak, ahogy vezetőedzőnk fogalmazott „amióta élek, ismerem őt”, így nem csoda, hogy kihasználva az alkalmat, megleste kollégáját és a MOL Vidi FC-t munka közben is.

„ Marko Nikolicsot nagy barátomnak mondhatom, régóta tartjuk a kapcsolatot. Azóta beszélünk rendszeresebben, amióta a szerb válogatott szövetségi kapitánya voltam, ő pedig az élvonalban dolgozott otthon. Általában hasonlóan gondolkodunk a labdarúgással kapcsolatos dolgokról. Az elmúlt pár évben már nem vállaltam munkát, mondhatni élvezem az életet, pihenek és a négy unokámmal töltöm az időmet. A januárokat általában Marbellán töltöm, ebben az időszakban itt a legjobb lenni – nem kizárólag a futballcsapatoknak. Természetesen figyelemmel követtem a Vidi európai kupaszereplését is az ősszel. Úgy gondolom, hogy a remek szereplés mellett Marko személye is jót tesz nemcsak a klubnak, hanem a magyar labdarúgásnak is, hiszen minden csapatnak olyan személyekre van szüksége, akik mindig jobbat, többet akarnak” - mondta érdeklődésünkre Radomir Antics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek