hu en
2019. Január 13. 20:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Tóth Zsolt a MOL Vidi FC új fizioterapeutája

A fiatal szakember már munkába is állt a spanyolországi edzőtáborban. 

A MOL Vidi FC szakmai stábjával kapcsolatos változás, hogy Borsos Balázs fizioterapeuta távozott a klubtól, helyére a korábban a Kubala Akadémián és az Egyesült Arab Emírségekben is dolgozó Tóth Zsolt került.

"Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhattam a MOL Vidi FC szakmai stábjához. A körülmények önmagukért beszélnek. Minden feltétel adott a jó és remélhetőleg sikeres munkához. Ambiciózus ember vagyok, ezért amikor lehetőségem volt csatlakozni a Vidihez, akkor az elsődleges szempont az volt, hogy itt igen komoly célokért küzdhetünk - számomra ez a legfontosabb" - nyilatkozta Tóth Zsolt.

"Borsos Balázs fizioterapeutánk januárban távozott a Viditől, neki ezúton is köszönjük a klubnál végzett nagyszerű munkáját és sok sikert kívánunk a további pályafutásához. Az ő pótlására egy rendkívül ambiciózus fiatal szakember érkezett a klubhoz Tóth Zsolt személyében, aki már csatlakozott is a Barta Gábor vezette fizioterapeutás egységhez" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Zoltán sportigazgató.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek