hu en
2019. Január 11. 18:15  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Djordje Jorovics csatlakozott a MOL Vidi FC szakmai stábjához

Bővült Marko Nikolics csapata.

2019 januárjától új pályaedzővel bővül Marko Nikolics vezetőedző szakmai stábja: a jövőben a MOL Vidi FC-nél dolgozik Djordje Jorovics.

A 35 éves szerb szakember profi labdarúgó-pályafutása során megfordult többek között a Rad Beograd, a Partizan és a Teleoptik gárdáinál is -, majd edzői karrierbe kezdett. Az elmúlt években a kuvaiti Al-Sahelnél és a katari Al-Mesaimeernél is dolgozott, Marko Nikolics vezetőedzőt pedig a Rad Beogradból ismeri, ahol 2012-13-ban dolgozott és az U19-es csapat vezetőedzője volt.

"Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen remek klub edzői stábjához csatlakozhattam. Ez egy óriási lépés a karrieremben. Marko Nikolicsot jól ismerem, korábban dolgoztunk már együtt Belgrádban. Ő egy fantasztikus edző, és ezt a székesfehérvári munkája és a Vidivel eddig elért eredményei is jól bizonyítják. Sokat tudok a klub fényes történelméről, tényleg büszkeséggel tölt el, hogy itt dolgozhatok a jövőben. Nem is lehet más a célom, mint az, hogy újabb bajnoki címmel és kupagyőzelemmel gyarapodjon a Vidi dicsőséglistája a szezon végén, ennek elérésében pedig legjobb tudásom szerint fogom segíteni a csapatot" - fogalmazott Djordje Jorovics.

A szakember érkezésével kapcsolatban Kovács Zoltán sportigazgató is beszélt a molvidi.hu-nak:

"Djordje Jorovics ugyanabba a beosztásba érkezett a Vidihez, amelyben Radoje Szmiljanics és Szalai Tamás is dolgoznak, vagyis újabb tehetséges, nagy külföldi tapasztalattal rendelkező szakemberrel bővült az edzői stábunk. Korábban már dolgozott együtt Marko Nikolics vezetőedzővel, ez pedig mindenképp garanciát jelent számunkra. Djordje fő feladata a játékosok egyéni képességeinek fejlesztése lesz. Ez egyben azt is jelenti, hogy tovább fog erősödni az amúgy is magas szintű szakmai munka a csapatunknál. Jó munkát és sok sikert kívánok neki a MOL Vidi FC-nél!"

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek