hu en
2018. December 31. 07:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
Visszapillantó 2018 - DECEMBER: rangadót nyertünk a Ferencváros ellen

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2018 decemberében zsinórban harmadjára is nyertünk a MOL Aréna Sóstóban, méghozzá rangadón, a listavezető FTC ellen.

A MOL Vidi FC november 21-én csaknem három év után visszatérhetett Székesfehérvárra, az immáron MOL Aréna Sóstó névre keresztelt új stadionba, majd az első két meccsen az Újpestet és a Honvédet is legyőzte. December 16-án, a 35 tétmérkőzést számláló alig 5 hónap zárásaként még nagyobb feladat előtt állt csapatunk, hiszen a listavezető Ferencváros látogatott otthonunkba, a zöld-fehérek előnye a tabellán 8 pont volt. Ahogyan a félév során legtöbbször, Marko Nikolics együttese ezúttal is remekül reagált a rá nehezedő nyomásra, sőt a Hodzic gólját követő egyenlítésre is: a döntő "csapást" Marko Scsepovics vitte be a 67. minutumban, a végeredmény 2-1 lett. Győzelmünkkel a 2. helyen telelhetünk, hátrányunk a bajnokságban pedig a hosszú és megterhelő hónapok ellenére is mindössze 5 egység.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek