hu en
2018. December 15. 07:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Loic Nego: "Boldog vagyok, hogy a Vidi játékosa lehetek"

A Chelsea ellen óriási gólt szerző játékosunk értékelte a csütörtök esti találkozót, valamint azt is elárulta, mire számít vasárnap a Ferencváros ellen. 

"A Chelsea elleni meccset követően az éjszaka folyamán elég sokszor visszanéztem a gólomat, de nem is magam miatt, hanem azért, mert a fiam rendkívül boldog volt, újra és újra meg kellett néznünk a találatomat (nevet). Számomra az életben az egyik legnagyobb öröm az, ha a pályán nyújtott teljesítményemmel boldoggá tehetem a családomat. Rendkívül érzelemdús meccset játszottunk a Chelsea ellen. Először hátrányba kerültünk, de perceken belül sikerült egyenlítenünk, a félidő végén enyhe fölénybe is kerültünk, majd a szünetben jött a sokkoló hír, hogy simán vezet a BATE Görögországban. Ennek ellenére nem estünk össze, sikerült megszereznünk a vezetést is a világ egyik legjobb csapata ellen, végül döntetlen lett, ez pedig azt jelentette, hogy a csoportból egyedüli csapatként nekünk sikerült pontot rabolni a Chelseatől. A második gólunk egy szenzációs akció után született meg, Milanov zseniális labdát adott nekem, amit szerencsére sikerült jól eltalálnom. Nem is tudom, mi mindenre gondoltam a gólt követő másodpercekben, egyszerűen leírhatatlan érzés volt bevenni az angol együttes kapuját. A lefújást követően először nagyon csalódott voltam, hiszen tudtam, hogy egy nagyszerű kaland végéhez érkeztünk, de aztán ezt az érzés fokozatosan felváltotta egyfajta büszkeség. Büszke vagyok a Vidire, mindarra amit elértünk, és boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a játékosa lehetek. A lefújást követően váltottunk néhány szót a folyóson Olivier Giroudval, akivel személyesen nem ismerjük egymást, de ilyenkor teljesen természetes, hogy a honfitársak egy kicsit beszélgetnek. Gratuláltunk egymásnak, mindketten szép gólt szereztünk, az pedig nagyon jól esett, hogy az újságíróknak is elismerően nyilatkozott a találatomról. Ezen a meccsen valóban mindenki kiadott magából mindent, de nincs sok időnk a regenerálódásra, ugyanis vasárnap egy a csütörtökinél is talán fontosabb meccs vár ránk a Ferencváros ellen. Nagyon szeretnénk hazai pályán győzelemmel búcsúzni a 2018-as esztendőtől és a szurkolóinktól. Voltak idén is kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de úgy gondolom, összességében sikeres évről beszélhetnénk, ha sikerülne legyőznünk a Ferencvárost, és ezzel 5 pontra csökkentenénk a különbséget a zöld-fehérekkel szemben" - nyilatkozta Loic Nego. 

CÍMKÉK
Nego Loic 2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - Chelsea FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek