hu en
2018. December 13. 09:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Ferencváros elleni rangadóra

Szurkolói buszok indulnak 19 órakor és 19:15-kor. Ismételten útlezárásokra lehet számítani.

A 2018-as naptári év zárásaként a Ferencvárosi TC-t fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga 18. fordulójában a MOL Aréna Sóstóban. A találkozó december 16-án 20:15-kor kezdődik.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a környéken nagy forgalom várható, ezért aki teheti, időben induljon el a mérkőzésre!

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható.

Meccsnapon az 1., 2., 3., 4. számú pénztárak 16:15-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőség, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. A főpénztár szombaton és vasárnap sem nyit ki, bankkártyás jegyvásárlásra pedig ezúttal nem lesz lehetőség.

Továbbá felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy jegyeiket mindenképpen elővételben váltsák meg és a stadionhoz időben érkezzenek, mert a várható nézőszám miatt lassabb lehet a beléptetés!

KAPU

SZEKTOR

I-II. kapu

A szektorok (A1, A2, A3)

III-IV. kapu

B szektorok (B1, B2, B3, B4, B5)

V-VI. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)

VII-VIII. kapu

D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD, D4, D5, D6)

IX. kapu

Vendégszektor

Megközelítés

Az Auchan áruház felől a városba érkezőket a MOL kútnál jobbra a Sárkeresztúri útra terelik, majd a Börgöndi útról térhetnek vissza a Szárcsa utcára.

A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 17:15-től zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 17:15-től nem lehet behajtani.

A Csíkvári út és a Vásártér kereszteződése azután kerül zárásra, hogy a déli, hazai parkoló megtelik.

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán!

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Szurkolói buszok

Székesfehérváron két útvonalon különbuszok indulnak a stadionba 19:00-kor, illetve 19:15-kor, majd a mérkőzést követően ugyanezeken az útvonalakon visszafelé.

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 19 ÓRÁS INDULÁS
1.

Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion 

2.

Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Sóstói Stadion

 

SZURKOLÓI BUSZ - ÚTVONALAK - 19:15-ÖS INDULÁS
1.

Piac tér, Autóbuszállomással szembeni megálló - Széchenyi út, Universal KFT

Stadionbüfé

A Stadion Event Kft. az alábbi, gazdag kínálattal várja szurkolóinkat:


CÍMKÉK
2018-2019 OTP Bank Liga NB I MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek