hu en
2018. December 11. 09:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Chelsea elleni EL-mérkőzésre

Klubunk szurkolói különvonatot indít.

Utolsó idei Európa Liga-mérkőzésünkön dől el a továbbjutás és ezzel a kupatavasz megélésének kérdése. A csoportkör 6. játéknapján a Groupama Arénában december 13-án 18:55-ös kezdéssel a MOL Vidi FC ellen a Chelsea FC lép fel.

A mérkőzésre néhány nap alatt minden jegy elfogyott, így a stadionban már nem lesz jegyértékesítés. Kérjük, érvényes belépő nélkül ne induljanak el a Groupama Arénába! Felhívjuk továbbá a tisztelt jegy-, és bérlettulajdonosok figyelmét, hogy a „2004. évi I. törvény a sportról” X. fejezetében található 68. § (1) alapján szervezőként kötelesek vagyunk a szurkolótáborokat elkülöníteni, így a hazai szektorokba a vendégcsapatra utaló felszerelésben (mez, sál, sapka, szurkolói póló, stb...) érkező érdeklődőket az említett ruházatban nem áll módunkban beengedni.

A parkolást a stadionhoz közel lévő kisebb utcákban javasoljuk. Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a találkozóra a bejutás ezúttal hosszabb időt vesz majd igénybe, mivel kevesebb kapu lesz nyitva. Ezért mindenkinek azt ajánljuk, hogy időben érkezzen meg a Groupama Arénához.

Az I-es kapucsoport (B1,B2,B3,C1 szektorok) a Fradi-sasnál található.
A II-es kapucsoport (C2, C3, C4, C5, C6, D1, D2, D3 szektorok) a jegypénztárnál található.
Fontos információ, hogy a rendőrség kérésére a D4 szektor fele, valamint a III-as kapucsoport teljesen le lesz zárva.

Minden bérlettel és belépőjeggyel be lehet jutni a stadionba az I-II kapucsoport bármelyikén. Ha a jegyen szereplő kapunál nagy a torlódás, érdemes megpróbálni egy másik kapun bejutni a Groupama Arénába!

Klubunk a találkozóra szurkolói különvonatot is indít, amire december 13-án délig lehetséges a jegyvásárlás.

CÍMKÉK
2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - Chelsea FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek