hu en
2018. December 08. 04:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Farkas Ádám vezeti az Újpest elleni meccsünket

A rutinos spori már 150 NB I-es bajnokin van túl.

Farkas Ádám 2007-ben lett NB II-es kerettag, a következő évben már bekerült az élvonalbeli keretbe, majd 2009. február 21-én, az MTK - Kaposvár találkozón bemutatkozhatott az akkor Soproni Ligának nevezett NB I-ben is. Éppen az élvonalbeli premier napján választották meg másodszor is Heves megyében az év legjobb játékvezetőjének.

Érdekesség, hogy Farkas Ádám volt az első játékvezető Magyarországon, aki olyan tétmérkőzést vezetett, melyen a két partjelző és a negyedik számú asszisztens mellett két gólbíró is segítette a munkáját. Mindez a DVSC - Vidi Ligakupa negyeddöntő visszavágóján volt 2013 márciusában.

MOL Vidi FC meccset legutóbb augusztusban vezetett, akkor 3-0-ra nyertünk a Bp. Honvéd vendégeként. Legutóbb majdnem egy hónapja, november 10-én a Haladás - FTC bajnokit dirigálta. Ez volt a 150. NB I-es bajnokija a 36 esztendős sporttársnak.

Farkas Ádám munkáját az oldalvonalak mellől Kóbor Péter illetve Vígh-Tarsonyi Gergő, míg az alapvonalak mögül Pintér Csaba és Németh Ádám fogja segíteni. A tartalék játékvezetői teendőket Király Krisztián látja el a szombat este 19:30-kor kezdődő bajnokin.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek