hu en
2018. December 05. 18:00  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Izgalmas volt a találkozó, de a továbbjutás a lényeg"

Vezetőedzőnk és Csizmadia Csaba értékelte a Budafok-MOL Vidi mérkőzést.

Marko Nikolics:

"Ahogy az a kupameccsekre általában jellemző, ez is egy nehéz találkozó volt. Több helyen is változtattunk a csapatunkon a Honvéd elleni kezdőhöz képest, az őszi idény végéhez közeledve törvényszerű, hogy rotáljuk a keretet. Lehetőséget kaptak olyan játékosok, akik eddig kevesebb játékpercet töltöttek a pályán. Vannak, akik jobban éltek a lehetőséggel, mint mások, de neveket természetesen nem mondok, ez az öltözőre tartozik. Mi sok lehetőséget kihagytunk, a Budafok egy pontrúgás után betalált, így izgalmassá vált a mérkőzés, de mindennel együtt, sikerült továbbjutnunk és ez a lényeg."

Csizmadia Csaba:

"Teljes mérétkben elégedett vagyok a látottakkal. Így ki lehet kapni, akármennyire is fájó. Az első félidőben nagyon szervezettek voltunk. Kaptunk egy szép gólt, Nego gyönyörű megoldást választott, ezt nem lehet tanítani, hihetetlen mozdulat volt. A második félidőben hellyel-közzel fociztunk is, a Vidi pedig csak kereste a fogást. Nagyon sok labdát szereztünk. Sajnálatos módon a végén kaptunk egy gólt, enélkül akár több is lehetett volna a dologban. Kíváncsi vagyok a gól felvételére, kissé lesgyanúsnak tűnt, de ez abszolút nem kifogás, jobb csapattól kaptunk ki. Összességében pozitív élmény volt a meccs. Remélem, ezt a teljesítményt a hétvégére is át tudjuk vinni!"

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek