hu en
2018. December 04. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Vinícius Paulo: "Tiszta fejjel kell pályára lépnünk a Budafok ellen"

Válogatott védőnk kiemelte, hogy a mostani párharcot nem lehet a két évvel ezelőttivel összehasonlítani, a cél pedig egyértelműen a továbbjutás kiharcolása. 

"Furcsán alakul eddig az idei Magyar Kupa-sorozat számunkra, hiszen egymás után két olyan csapattal mérkőzhetünk meg, amely együttesek ellen az elmúlt két szezonban elvéreztünk. A Vác ellen már sikerült a revans, most pedig hasonlóra készülünk szerdán a Budafok ellen is. Nyilván nem lehet összehasonlítani ezt a párharcot a két évvel ezelőttivel, hiszen a keret nagy része és az edzői stáb is kicserélődött. Ráadásul nehéz sorozatban vagyunk, háromnaponta játszunk tétmeccseket, és az utolsó két hét lesz talán a legnehezebb. Ez azonban semmire sem lehet kifogás, fontos, hogy most szerdán tiszta fejjel lépjünk pályára, nem szabad semmi másra gondolni, csak az előttünk álló feladatara, amely nem más, mint a Budafok legyőzése. Biztos, hogy a hazaiak ezúttal is lelkesen fognak játszani ellenünk, mi pedig tiszteljük az ellenfelünket és maximális koncentrációval készülünk ellenük. Számunkra csakis a továbbjutás az elfogadható eredmény" - nyilatkozta honlapunknak Vinícius Paulo.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek