hu en
2018. December 03. 10:52  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Budafok elleni Magyar Kupa-mérkőzésre

Elővételes jegyvásárlásra nincs lehetőség. A vendégjegyek egységesen 800 forintba kerülnek, nyugdíjasok számára a belépés ingyenes.

Harmadszor méretteti meg magát együttesünk a Magyar Kupa 2018-19-es kiírásában, ráadásul másodjára vehet revansot, hiszen a Vác után a 2016-os legyőzőnk, a Budafok csapatával nézünk szembe. A találkozó december 5-én, szerdán 15 órakor kezdődik a Promontor utcai stadionban.

Jegyvásárlás

Elővételes jegyvásárlásra ezúttal nincsen lehetőség. A vendégpénztár egy órával a kezdőrúgás előtt, 14 órakor nyit a BMTE Stadion (Promontor utcai stadion) Zuzmó utcai kapujánál. A jegy ára 800 forint, nyugdíjasoknak ingyenes a belépés. Belépő vásárlásához klubkártya nem szükséges. A vendégszektoron belül büfé található.

Parkolás

Külön a vendégszurkolók számára elkülönített parkoló nincs, személygépjárművel érkező drukkereink a Zuzmó utca környékén, nem fizetős közterületen állhatnak meg.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek