hu en
2018. November 27. 16:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Szurkolói információk a BATE Borisov - MOL Vidi FC EL-találkozóra

Cikkünkben minden fontos szurkolói információt megtalál a csütörtök esti mérkőzésünkkel kapcsolatban.

Az Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában a MOL Vidi FC Fehéroroszországba látogat. November 29-én, csütörtökön este - magyar idő szerint - 18:55-kor lépünk pályára a BATE Borisov otthonában. A találkozó helyi idő szerint 20:55-kor kezdődik. A találkozót Bariszavban, a BATE stadionjában, a Borisov Arénában rendezik meg.

Két órával a kezdő sípszó előtt, helyi idő szerint 18:55-kor nyitnak ki a stadion kapui. A vendégszektorban büfé és illemhely is szurkolóink rendelkezésére áll. A vendégszurkolók a G1 szektorból tekinthetik meg a találkozót.

Megkérjük a Fehéroroszországba utazó szurkolóinkat, hogy figyelmesen olvassák el a Borisov Aréna pályarendszabályát és azt maradéktalanul tartsák be. A Fehéroroszországba való beutazással kapcsolatban a legfontosabb tudnivalókat ide kattintva olvashatja el!

Érvényes jegy nélkül senki ne induljon útnak, helyszíni jegyértékesítés nem lesz!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek