hu en
2018. November 25. 20:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Loic Nego: "Nem az a fontos, hogy ki szerzi a gólokat"

Francia játékosunk szerint a csapatmunka a legfontosabb.

Ismételten kulcsfontosságú gólt szerzett csapatunk számára Loic Nego. Francia játékosunk a 40. minutumban volt eredményes a Debreceni VSC ellen, ez pedig elegendőnek bizonyult arra, hogy elhozzuk a három pontot a Hajdúságból. Játékosunk a lefújás után a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"A csapat szempontjából egyáltalán nem számít, hogy ki szerzi a gólokat. Ma én lőttem, holnap valaki más fogja. A csapatmunka sokkal fontosabb. Amit az utolsó 10 percben láthattunk, mindent elmond a küzdőszellemünkről. Két-három olyan próbálkozása is volt a Debrecennek, ami enélkül a küzdőszellem nélkül akár góllal is végződhetett volna. Azt gondolom, ezt látva minden szurkolónk - a helyszínen és otthon, Fehérváron - büszke lehet a Vidire. Ez a három pont rendkívül fontos. A DVSC-től egyébként pontosan ilyen jó játékra számítottam, de egyébként nemcsak tőlük, hanem minden NB I-es gárdától ezt kapjuk. Ezt nagyon pozitívnak értékelem, mert ebből is látszik, hogy az európai szereplésünk milyen pluszt jelent az egész magyar labdarúgásnak. Az ellenfeleink mindent megtesznek, hogy legyőzzenek minket, ezért is örülök annyira, hogy el tudtuk hozni a három pontot" - fogalmazott Loic Nego.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek