hu en
2018. November 23. 15:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Anel Hadzic: "Nehéz 90 perc vár ránk a DVSC otthonában"

Középpályásunk a stadionavatóról és a nemzetközi szereplésről is beszélt honlapunknak a vasárnapi, Loki elleni találkozó mellett. 

"Csodálatos érzés volt szerda este pályára lépni az új otthonunkban. Fantasztikus volt, hogy szinte csordultig megteltek a lelátók, bízom benne, hogy a jövőben is rengetegen kilátogatnak majd a meccseinkre. Tudjuk, hogy nem csak nekünk, játékosoknak, hanem a Vidi-szurkolóknak is sokat jelent, hogy ismét Székesfehérváron játszhat a Vidi. Tudtuk, hogy nehéz lesz az Újpest elleni stadionavató, de a legfontosabb célunkat, a három pont megszerzését sikerült elérnünk. Nincs azonban megállás, vasárnap már Debrecenbe látogatunk. A DVSC nagyon szervezett, jó csapat, és közhely ugyan, hogy nincs ebben a bajnokságban könnyű találkozó, de most hatványozottan igaz, hogy nagyon nehéz 90 perc vár ránk. Mindenkinek a maximumot kell nyújtania a siker érdekében. Rengeteg fontos meccs áll előttünk a következő egy hónapban, de ezért lettünk profi labdarúgók, hogy ilyen mérkőzéseken játszhassunk. Egyáltalán nem teherként tekintek erre, sokkal inkább örömmel és boldogsággal tölt el, hogy olyan csapat játékosa lehetek, amelyik ilyen komoly célokért küzd. Nem gondolok arra, hogy tavasszal is játszhatunk nemzetközi tétmérkőzést, hiszen számomra ez egyáltalán nem kérdés, ugyanis biztos vagyok abban, hogy a Vidi ott lesz az EL egyenes kieséses szakaszában is" - nyilatkozta honlapunknak Anel Hadzic. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek