hu en
2018. November 22. 11:39  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a DVSC elleni bajnokira

A vendégjegyek egységesen 1300 forintba kerülnek, a stadion meccsnapon 16 órakor nyit. Klubunk szurkolói buszt nem indít.

Miután a MOL Vidi FC szerdán 1-0-s győzelemmel avatta fel új stadionját, a MOL Aréna Sóstót, együttesünk vasárnap a nehéz idényzárás újabb állomásaként Debrecenbe látogat. A DVSC elleni bajnoki november 25-én, vasárnap 17 órakor kezdődik a Nagyerdei Stadionban.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre elővételben klubkártya nélkül a Piac téri VidiShopban (nyitvatartás: munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30), klubkártyával pedig online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehetséges a jegyvásárlás. Szurkolóink meccsnapon, a helyszínen klubkártya nélkül válthatnak belépőt, amelyek az összes ismertetett módon egységesen 1300 forintba kerülnek.

Megközelítés, belépés

Klubunk szurkolói buszt nem indít. Személygépjárművel érkező drukkereink részére a stadion környező utcáiban lehetséges a parkolás. A vendégpénztárak 13 órakor, a stadion pedig egy órával kezdés előtt, 16 órakor nyit, a Vidi-szurkolók a D4-es szektorba vásárolhatnak jegyet.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek