hu en
2018. November 21. 00:00  -  Wéninger Ákos
Nikolovék első helyen végeztek a csoportjukban, Stopiráék nehéz helyzetbe kerültek

Macedónia Liechtensteinben is nyerni tudott, és hazai pályán Gibraltárt is legyőzte, míg a Zöld-foki szigetek válogatottja Ugandában kapott ki 1-0-ra.

Nemcsak a Vidi magyar játékosai léptek pályára válogatott mérkőzéseken az elmúlt hétvégén, hanem ahogy arról beszámoltunk, Boban Nikolov valamint Stopira is meghívót kaptak hazájuk nemzeti csapatába, és mindkét futballista pályára is lépett.

Péntek este Nikolovék Liechtensteinben nyertek magabiztosan 2-0-ra, a Vidi középpályása végigjátszotta a mérkőzést, akárcsak a hétfő esti, Gibraltár elleni hazai találkozót, melyen 4-0-ra győzött Macedónia. Magabiztosan, 5 győzelemmel és egy vereséggel végeztek az első helyen a Nermzetek Ligája "D" divíziójának negyedik csoportjában.

Hasonló sikerben ezúttal nem volt része Stopirának, aki hazája válogatottjával 1-0-s vereséget szenvedett szombaton Ugandában, ezzel pedig az utolsó helyre csúszott vissza az Afrika Nemzetek Kupája selejtezőjének 5. csoportjában a Zöld-foki szigetek nemzeti csapata. Márciusban, hazai pályán Lesotho ellen nyerniük kell Stopiráéknak ahhoz, hogy továbbjuthassanak a csoportból.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek