hu en
2018. November 11. 17:59  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "A befejezéseknél hiányzott a kellő koncentráció"

A két vezetőedző értékelte a Mezőkövesd-Vidi bajnokit.

Marko Nikolics:

„Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Négy-öt játékos hiányzott ugyan, de ez nem lehet kifogás az eredményre. Mindent megpróbáltunk, a meccs elején egyből volt is három 100 %-os helyzetünk, és a folytatásban is voltak lehetőségeink, de nem találtunk a hálóba. A Mezőkövesd a labda vonala mögött helyezkedett, várták a kontralehetőségeket és egyszer be is találtak. Nem volt gond a hozzáállással, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Azt is mondhatom, hogy ez egy tipikus meccs volt, millió hasonlót lehetett már látni. A hazai gólnál például háromszor is szerelhettünk volna, vagy szabálytalankodhattunk volna Molnár Gáborral szemben, a passz pedig ha jól láttam a menteni igyekvő játékosunk lába felett pattant át... Ha jött volna az első gól, valószínűleg máshogy alakul a találkozó, de most ez máshogy történt. Sajnos tény, hogy az európai kupameccsek után nehézségeink vannak itthon, ha jól számolom 13 pontot veszítettünk így."

Kuttor Attila:

„Rendkívül komoly eredmény, hogy sikerült legyőzünk a magyar bajnokcsapatot, amely a nemzetközi porondon is jól szerepel. Hozzátenném, hogy jól is futballoztunk, igyekeztünk a saját játékunkat játszani. Megalkuvást nem tűrően játszottunk, úgy gondolom, hogy ezúttal hálás volt a futball, ma visszakaptuk a korábban befektetett munkát. Koszta Márk lehet, hogy elhibázta a meccs elején a helyzetét, de örültem, hogy sikerült ziccerbe kerülnie. Bíztam abban, hogy ha lesz még lehetősége, akkor azt majd belövi. Ez így is lett, győztes gólt szerzett, így jó érzésekkel jöhettünk le a pályáról.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek