hu en
2018. November 08. 11:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
EURÓPA LIGA
Razvan Lucescu: "Ma megfelelő hozzáállással lépünk pályára"

A PAOK vezetőedzője szerint az egész eddigi szezon egyetlen rossz teljesítményét pont a Vidi ellen nyújtották két hete.

A csütörtöki Vidi FC - PAOK FC összecsapás nemcsak a mi szempontunkból kulcsfontosságú, hanem természetesen a görögök továbbjutási esélyei miatt is. A meccs előtti sajtótájékoztatón Razvan Lucescu vezetőedző ismertette várakozásait a csütörtöki mérkőzéssel kapcsolatban.

"Nagyon fontos mérkőzés elé nézünk, de egyáltalán nem számolgatunk a továbbjutást illetően, a feladatunk csak az, hogy felkészítsük a csapatot, hogy a legjobbjukat nyújthassák a pályán csütörtökön. Egész szezon során remekül teljesítettünk, az egyetlen rosszul sikerült találkozó a Vidi elleni volt. Lebecsültük őket, mivel mi könnyedén győztünk a BATE ellen, ők pedig kikaptak tőlük, ráadásul akkor még teljesen hibátlan mérleggel álltunk a bajnokságban is. Ennek tetejébe éppen nehéz sorozatban voltunk, az AEK-kel és az Olympiacosszal is összecsaptunk, valamit fel kellett áldozni. A Vidi fegyelmezett, rengeteget futó gárda, akik óriási energiát fektettek az előző EL-meccsükbe, de most már megfelelő hozzáállással közelítünk majd. A bajnoki szereplésünk őrülten fontos, miután tavaly tulajdonképpen elsők lettünk, de mégsem akasztottak aranyérmet a nyakunkba [az ismert fegyveres incidenst követő pontlevonások miatt - a szerk.], ugyanakkor minden sorozatot egyforma fontossággal kezelünk és a kialakított stratégiánk része volt az Európa Ligában való továbbjutás is. Már tudom, mi lesz a kezdő holnap, sőt a nemrég tett nyilatkozatában a kevés játéklehetőség miatt távozásról beszélő Maurício is a keret tagja lesz, de ez nem jelenti azt, hogy az első perctől kedve pályán tartózkodik majd" - nyilatkozta Razvan Lucescu.

CÍMKÉK
2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - PAOK FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek