hu en
2018. November 07. 17:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
Marko Nikolics és Kovács István is teljesen más meccsre számít, mint a szaloniki volt

Vezetőedzőnk és középpályásunk a PAOK elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón vett részt. A csapat szerda délután edzett Sóstón.

A MOL Vidi FC október 25-én 2-0-ra győzött a PAOK FC otthonában és ezzel utolérte az Európa Liga L csoportjában a BATE-t, illetve a PAOK-ot, mindhárom együttes három ponttal rendelkezik. A görögök elleni "visszavágóra" november 8-án a Groupama Arénában kerül sor, a találkozó előtt egy nappal az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatón Marko Nikolics vezetőedző és Kovács István képviselték a Vidit.

Marko Nikolics így fogalmazott:

"Az elmúlt két évben megmutattuk, hogy bármelyik együttes számára kellemetlen ellenfél lehetünk. A PAOK legutóbb kissé felforgatott összeállításban állt fel, de ezúttal nem lesz lehetőségük mérlegelni, a legjobb csapatot kell pályára küldeniük. A csoportkör második fele gyakorlatilag a nulláról indul, hiszen három gárda is három ponttal áll. Örülök, hogy elfogyott az összes jegy és telt ház lesz, megérdemli a csapat a biztatást, mert igazi harcosok" - mondta Marko Nikolics.

A sajtótájékoztató másik résztvevője, Kovács István így értékelt:

"Teljesen más találkozóra számítok, mint a görögországi összecsapás. Az eddigiek alapján igaz ránk, hogy idegenben jobban tudunk szerepelni, mint hazai pályán, de itt a lehetőség, hogy megmutassuk, Magyarországon is remek eredményeket tudunk kiharcolni. A Bajnokok Ligája rájátszásában sajnos egyéb okokból - talán a rutin hiánya miatt - elbuktunk, de most valamelyest kiköszörülhetjük azt a csorbát. A PAOK elleni első mérkőzés ehhez jó kiindulási alap, a játék minden elemében felülkerekedtünk rajtuk" - nyilatkozta Kovács István.

A Vidi edzése szerdán 16.00-kor kezdődött Sóstón, a játékosok párosával, labdával végezték az első gyakorlatokat, amit még a sajtó is figyelemmel követhetett.

Az Európa Liga L csoportjában csütörtökön 18.55-kor kezdődik a Vidi - PAOK találkozó, amit honlapunkon (szöveges és képes formában) és a Sport1-en (a televízión keresztül) élőben követhetnek.

CÍMKÉK
Kovács István Marko Nikolics 2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - PAOK FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek