hu en
2018. November 07. 19:30  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
EURÓPA LIGA
A Groupama Arénában edzett a PAOK - videóval

A sajtótájékoztatón Razvan Lucescu vezetőedző mellett José Crespo, az együttes középhátvédje vettek részt.

Szerdán kora délután landolt a PAOK FC repülőgépe Budapesten, így a görögök szerdán nemcsak a sajtótájékoztatón vettek részt a Groupama Arénában, hanem 19 órai kezdettel természetesen tréninget is tartottak.

A sajtótájékoztatón Razvan Lucescu vezetőedző és José Crespo középhátvéd vettek részt, elsőként a spanyol játékos nyilatkozott.

José Crespo:

"Két héttel ezelőtt meglepett minket a Vidi játéka, nem koncentráltunk eléggé, lenéztük őket, ezúttal viszont szeretnénk kijavítani az akkor elkövetett hibákat és megnyerni a mérkőzést. Nehéz találkozó lesz, komolyan kell venni. Ez lesz a 100. találkozóm a PAOK színeiben és tökéletes ajándék volna, ha sikerülne elhozni a három pontot. Remélem, a jövőben még rengeteg meccs jut nekem a klubnál!" - fogalmazott Crespo, majd elindult az öltözők irányába.

Razvan Lucescu vezetőedző többek között az alábbiakat mondta:

"Nagyon fontos mérkőzés elé nézünk, de egyáltalán nem számolgatunk a továbbjutást illetően, a feladatunk csak az, hogy felkészítsük a csapatot, hogy a legjobbjukat nyújthassák a pályán csütörtökön. Egész szezon során remekül teljesítettünk, az egyetlen rosszul sikerült találkozó a Vidi elleni volt. Lebecsültük őket, mivel mi könnyedén győztünk a BATE ellen, ők pedig kikaptak tőlük, ráadásul akkor még teljesen hibátlan mérleggel álltunk a bajnokságban is. Ennek tetejébe éppen nehéz sorozatban voltunk, az AEK-kel és az Olympiacosszal is összecsaptunk, valamit fel kellett áldozni. A Vidi fegyelmezett, rengeteget futó gárda, akik óriási energiát fektettek az előző EL-meccsükbe, de most már megfelelő hozzáállással közelítünk majd - nyilatkozta Razvan Lucescu.

Néhány minutummal a sajtótájékoztató zárását követően már kezdődött is a PAOK edzése a Groupama Arénában, ennek első 15 perce volt sajtónyilvános. A görögök bemelegítéssel és játékos gyakorlatokkal töltötték ezt az időt.

CÍMKÉK
2018-2019 UEFA Európa Liga Vidi FC - PAOK FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek