hu en
2018. November 01. 07:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
INTERJÚ
Marko Scsepovics: "Örülök, hogy Armin megszerezte első vidis gólját"

Szerb támadónk szerint visszataláltunk a győzelem ösvényére.

Együttesünk 3-1-es sikert aratott a Vác FC felett és ezzel a Magyar Kupa 3. főtáblás fordulójába lépett. Hangya Szilveszter és Armin Hodzic után a Vidi harmadik találatát Marko Scsepovics szerezte, aki a lefújást követően a molvidi.hu-nak nyilatkozott.

"Nagyon örülünk a mai sikernek, egyrészről a tavalyi kiesésért való visszavágás miatt, másrészről pedig hogy a hétvégi pontvesztést követően ismét visszataláltunk a győzelem ösvényére. Természetesen nem ragadtathatjuk el magunkat, hiszen fel kell készülnünk a Paks elleni, szombati bajnokira is, ahol ismételten kötelező lesz nyernünk. Egy csatárnak mindig fontos, hogy gólokat szerezzen, ez most nekem és Arminnak is összejött, annak pedig különösen örülök, hogy ő is meg tudta szerezni első vidis találatát. A Magyar Kupában - ahogy a bajnokságban is - évről évre ugyanaz a célkitűzésünk: el kell hódítanunk a serleget. Ehhez egy apró lépést most megtettünk, de értelemszerűen hosszú út áll még előttünk ebben a tekintetben is" - fogalmazott Marko Scsepovics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek