hu en
2018. Október 31. 20:45  -  Molvidi.hu   -   Fotó: molvidi.hu
Marko Nikolics: "Irányítani tudtuk a meccset, a továbbjutás volt a legfontosabb"

A két vezetőedző értékelte Vác-Vidi kupamérkőzést.

A MOL Vidi FC a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé jutott, miután 3-1-es győzelmet arattunk az NB II-es Vác FC felett. A találkozót követően a két vezetőedző, Marko Nikolics, illetve Zoran Spisljak értékelt.

Marko Nikolics:

"Nehéz ritmusban játszunk, ezért is gratulálok a játékosoknak a győzelemnek. A meccs jelentős részét irányítani tudtuk, ez, és természetesen a továbbjutás volt a legfontosabb. Nincs időnk elemezgetni a történteket, hiszen szombaton jön a Paks, majd jövő héten a PAOK és a Mezőkövesd. De hozzászoktunk ehhez, plusz a mai mérkőzést arra is használtuk, hogy kicsit rotáljuk a keretet. Esélyt kaptak azok, akik eddig nem kaptak olyan sok lehetőséget, valamint pihenni tudtak kicsit azok, akiknek a lábában sok játékperc volt. Mit várok a sorsolástól? A sorsolások eddig ebben a szezonban nem kedveztek nekünk, Európában és a Magyar Kupában is a lehetőségekhez képest nehéz ellenfelet kaptunk. Szóval jöjjön, akinek jönnie kell (mosolyg – szerk.).”

Zoran Spisljak:

"A találkozó előtt azt beszéltem meg a fiúkkal, hogy úgy tekintsenek a meccsre, mintha Magyar Kupa-döntőt játszanánk. Úgy vélem, ezzel nem is volt gond, hiszen a korai gólt követően meg tudtuk mutatni a Vidinek, hogy nem dőlhetnek hátra, bármilyen erősek is. Sajnos később másodszor is betaláltak, de ezzel együtt szervezetten futballoztunk, jó iramú mérkőzés volt. A mai összecsapás jó támpontot adott számomra, hogy merre kell tovább építenünk a csapatot a jövőben, az NB II-ben is hasznosítani tudjuk a tapasztalatokat."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek