hu en
2018. Október 30. 11:42  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Armin Hodzic: "Jó mérkőzést és továbbjutást várok szerda este"

Támadónk azt is elmondta, hogy a kupameccsek mindig különlegesek, hiszen ilyenkor a kisebb csapatok élvonalbeli klubok ellen bizonyíthatnak. 

"A kupameccsek mindig különleges futballesemények, hiszen ilyenkor a kisebb csapatok megmutathatják NB I-es együttesek ellen, hogy mire is képesek. Hallottam már a csapattársaktól, hogy az előző idényben éppen a Vác búcsúztatta a Magyar Kupából a Vidit. Nagyon komolyan készülünk erre a találkozóra is, most a Vác elleni összecsapásunk a legfontosabb, a Pakssal és a PAOK-kal egyelőre nem foglalkozunk, nem azok a mérkőzések járnak a fejünkben. Minden pályára lépő játékosnak nagyon fegyelmezetten, koncentráltan kell játszania, hiszen biztos vagyok abban, hogy a Vác mindent megtesz annak érdekében, hogy megismételje a tavalyi bravúrt, nekünk pedig nem szabad ezt hagynunk. Jó mérkőzést és továbbjutást várok szerda este" - nyilatkozta Armin Hodzic.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek