hu en
2018. Október 26. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu, MTI
Stopira: "Első alkalommal találkoztam ellenfélként barátommal és honfitársammal"

Stopi azt is elárulta, büszke arra, hogy klubtörténelmet írt a Vidivel csütörtök este Szalonikiben.

"Több szempontból is különleges mérkőzés volt a csütörtök esti, PAOK elleni találkozó számomra. Nagyszerű hangulatú meccsen, idegenben sikerült nyernünk az EL csoportkörében, erre pedig korábban még nem volt példa a Vidi történelmében, vagyis valamilyen szinten sikerült klubtörténelmet írnunk, és büszke vagyok arra, hogy ennek én is részese lehettem. Gólt is sikerült szereznem, de ami miatt a legemlékezetesebb marad nekem ez a meccs az az, hogy első alkalommal találkoztam ellenfélként honfitársammal és barátommal, Fernando Varelával, akivel évek óta szerepelünk együtt a Zöld-foki szigeteki válogatottban. Mielőtt pedig a Vidibe igazoltam volna, Portugáliában, a Feirense együttesében is csapattársak voltunk. Annak ellenére, hogy mindketten védők vagyunk, többször is előfordult a mérkőzés során, hogy egymással vívtunk párharcot." 

"Néhány hete a válogatottban már beszédtéma volt köztünk az, hogy egymás ellen fogunk futballozni az EL-ben, de semmilyen szinten nem zrikáltuk egymást, és a meccs előtt is sok sikert kívántunk a másiknak. Varela nagyon jó barátom, sokat köszönhetek neki és kölcsönösen nagyon tiszteljük a másikat. A lefújás után elsőként jött oda hozzám gratulálni a Vidi győzelméhez és a gólomhoz is, és természetesen mezt is cseréltünk. Büszke vagyok arra, hogy ilyen barátom és egyben válogatottbeli csapattársam van" - nyilatkozta honlapunknak Stopira.  

CÍMKÉK
Stopira 2018-2019 UEFA Európa Liga PAOK FC - Vidi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek