hu en
2018. Október 21. 10:46  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molvidi.hu
Pátkai Máté: "A második félidőben sokkal jobban működött a támadó gépezetünk"

Második gólt szerző középpályásunk arról is beszélt, hogy újabb erőltetett menet vár a Vidire a következő válogatott szünetig, és most már az EL-ben is el kell kezdeni gyűjtögetni a pontokat.

"Nagyon ritka ebben a bajnokságban az, amikor egy csapat könnyedén gyűjti be a 3 pontot. Persze nagyon jó lenne, ha minden mérkőzést 3-4 góllal nyernénk meg, de ahogy a Haladás elleni meccsünk is bizonyítja, minden gólért és pontért nagyon keményen meg kell küzdeni. A találkozó egészét figyelembe véve, néhány percet leszámítva, a pályán az történt, amit mi szerettünk volna. A második félidőben pedig a támadó gépezetünk is sokkal jobban működött, többször sikerült az ellenfél középpályás sora és védelme közé eljuttatnunk a labdát. A második gólunk is ebből született, hogy megjátszottuk a két vonal között Negot, aki nagyszerűen passzolta be nekem a labdát, a 16-oson belül pedig már egyszerűbb volt gólt szereznem, mintha mondjuk 20-25 méterről kellett volna lőnöm. Most egy újabb erőltetett menet vár ránk a következő válogatott szünetig. Az EL-ben még 0 pontosak vagyunk, de remélem, hogy most már elkezdjük ott is gyűjtögetni a pontokat" - nyilatkozta honlapunknak Pátkai Máté.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek