hu en
2018. Október 20. 07:00  -  Guber Péter   -   Fotó: molvidi.hu
NŐI FUTBALL
A 8 közé jutásért lép pályára a Vidi felnőtt női csapata a Magyar Kupában

Fontos mérkőzésre készül Gajdóczi Tibor csapata.

Az NB II Nyugati csoportját hibátlan mérleggel vezető felnőtt női csapatunk augusztusban két kört is túlélt a FÖRCH Női Magyar Kupában, így hónapok óta a nyolcaddöntőben tudhatja magát. A negyeddöntőért folyó ütközetre október 21-én 17 órától került sor, a MOL Vidi FC ellenfele pedig Budapesten, a Goldball pályán az Airnergy FC lesz. Az összecsapást megelőzően Róth Magdolna női szakági koordinátor nyilatkozott a molvidi.hu-nak.

"Szezonunk nagyon fontos állomása lesz a vasárnapi nyolcaddöntő. Ellenfelünkkel egyszer találkoztunk az elmúlt idényben, jelenleg pedig az NB II Keleti csoportjának 6. helyén állnak. Alapvetően nem ismerjük őket, de ez nem jelenti azt, hogy bármilyen szinten félvállról vennénk az összecsapást, hiszen feltett szándékunk kivívni a továbbjutást és a 8 közé kerülést. Egész héten erre a mérkőzésre készültünk, reméljük, az eredmény tükrözi majd a befektetett munkát" - fogalmazott Róth Magdolna.

CÍMKÉK
2018-2019 FÖRCH Női Magyar Kupa Airnergy FC - MOL Vidi FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek